Samarbeid sikrer at testfagprøvene for lærlinger blir enda bedre

Lurer du på hvordan lærlingene dine ligger an til fagprøven? OK stat i DFØ har inngått samarbeid med Norges fagakademi om gjennomføring av testfagprøver for lærlinger i IKT-servicefaget og kontor- og administrasjonsfaget.

Kontorjobb
Foto: DFØ
Å ta testfagprøve kan gi lærlinger og deg som arbeidsgiver et godt innblikk i hvor lærlingen står og hva han trenger å øve på.

Norges fagakademi skal ha ansvar for påmelding, oppgaveutforming, retting og skal gi grundige tilbakemeldinger til dere som virksomhet og lærlingene deres om hva de bør fokusere på fram mot fagprøven.

Testfagprøver - populær og viktig prøve

Testfagprøver er et viktig og populært tilbud til lærlingene. Den gjennomføres som en fagprøve og gir lærlingene god innsikt i egen kompetanse. Dette er viktig for at lærlingene deres skal være godt forberedt når de kommer til fagprøven. I vår er det 83 lærlinger som tilhører OK stat, som får tilbudet.

Norges fagakademi er en fagskole som tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning innen både juss, HR, IT, regnskap, lønn, reiseliv og medisinsk sekretær. De har mer enn 25 års erfaring med å utdanne fagfolk til privat og offentlig sektor.

Vil du vite mer om testfagprøven?

Du kan lese mer om hva lærlingene får vite om testfagprøven på lærlingenes eget nettsted:

Publisert: 11. januar 2023 Oppdatert: 12. januar 2023

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.