God sommer fra Statens arbeidsgiverportal

Arbeidsgiverportalen ønsker alle en riktig fin sommer! Vi har samlet sommerlektyre du kan ta en titt på om du ønsker å oppdatere deg løpet av sommeren. Se også når Statens arbeidsgiverstøtte tar ferie.

sommer
Colourbox

Statens arbeidsgiverstøtte tar ferie

Statens arbeidsgiverstøtte tar sommerferie fra 4. juli til og med 5 august. I perioden 11. juli til og med 22. juli har vi helt sommerstengt. I periodene hvor vi ikke er sommerstengt, har vi redusert bemanning, men vil svare på henvendelser. Du må imidlertid beregne at det kan ta litt lenger tid enn vanlig å gi deg svar.  

Tips til hva du kan lese i sommer

Nytt e-læringskurs om arbeidsgiverrollen og medbestemmelse i omstilling

Hva er din rolle som arbeidsgiver i omstilling og hvordan kan du sikre god medbestemmelse? Ta kurset og oppdater deg på arbeidsgiverrollen, kurset tar 30 minutter. Undersøk gjerne om kurset er noe du vil dele med lederne i din virksomhet til høsten.

Se teaser for kurset under.

Bli inspirert av mulighetene i Nordisk utvekslingsordning (Norut)

Les om hvordan Norut gir deg, eller en av dine medarbeidere, mulighet til å jobbe 14 dager til 6 måneder i et annet nordisk land. Dette er en spennende mulighet som din virksomhet kan ta i bruk som et kompetansetiltak, hvor både den ansatte og virksomheten får faglig påfyll.

Se informasjonsfilmen under og bli kjent med fordelene ved å benytte ordningen.

Erfaringsdeling fra andre statlige virksomheter

Lurer du på hvordan andre virksomheter i staten jobber med kompetanse, digitalisering, omstilling og andre tema? På siden erfaringsdeling fra virksomheter, har vi samlet alle erfaringer som statlige virksomheter har delt med Arbeidsgiverportalen.

Interessant funn om Norge i OECD rapporten

24. mai hadde DFØ et webinar om hvordan yngre statsansatte opplever det å jobbe i forvaltningen. Unge statsansatte, som deltok i en panelsamtale om staten som arbeidsgiver, bekrefter noen av funnene i OECD -rapporten. OECD-rapporten «Ageing and Talent Management»  viser at Norge både kan bli bedre på å iverksette tiltak for å hjelpe unge nyutdannede arbeidssøkere over i jobb i det offentlige og på å drive deres karriereutvikling.   

Vi hører gjerne fra deg!

En av Statens arbeidsgiverportals viktigste oppgaver er å dele erfaringer fra andre virksomheter. Har du tips til oss om hvilke saker du kunne tenke deg å lese mer om til høsten? Send inn ditt forslag til: arbeidsgiverstotte@dfo.no.

Vi er tilbake til skolestart med nytt og spennende innhold. Ha en flott sommer!

Publisert: 1. juli 2022

Fant du det du lette etter?

Det beklager vi!

Hva lette du etter? Bruk gjerne stikkord