Veileder til mentorprogram - hvordan komme i gang

Vi har laget en veileder med råd, forberedelser, rekruttering og gjennomføring av mentorprogram i egen virksomhet.

I vår nye Veileder til mentorprogram for ledere finner du alt du trenger for å sette i gang et mentorprogram i egen virksomhet. Veilederen inneholder råd om hvordan
forberede et mentorprogram, rekruttere deltakere, gjennomføre og evaluere programmet. Veilederen egner seg godt som oppslagsverk, og inneholder også 15 maler for ulike dokumenter og avtaler som du vil trenge i prosessen.

Å være mentor - tre statlige ledere om sine erfaringer med mentorsamtaler

Vi har laget en film med tre statlige ledere, som deler sine erfaringer om hvordan de utfører sin mentorrolle, og hvor givende det er å bidra til utvikling av andre ledere. Bruk gjerne filmen i ditt arbeid med mentoring.

I filmen forteller Bjørn Erik Thon, direktør i Datatilsynet, Kristin Berge, departementsråd i Kulturdepartementet og Petter Møller, avdelingsdirektør i Brønnøysundregistrene om hvordan de bruker mentorsamtaler til å hjelpe andre til å reflektere over sitt lederskap og til å bli bedre selv i sin lederrolle.

Å være mentor

 

Oppdatert: 27. januar 2022

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.