Erfaringsrommet

Erfaringsrommet er en selvregistreringsdatabase, der ledere og HR enkelt kan utveksle erfaringer på arbeidsgiverfeltet seg i mellom. Tjenesten er kun tilgjengelig for statlige ledere og HR-medarbeidere.

Mange ledere og HR-medarbeidere har behov for å høre hva andre gjør innenfor samme fagområde. Hvilken lønnspolitikk føres? Hvordan ser virksomhetens HR- strategi ut? Hvordan jobbes det med omstilling?

Vil du delta på workshop og samtidig bli kjent med metodikk for brukerinvolvering?

Vi på Statens arbeidsgiverportal trenger deltakere til en fysisk workshop den 13. oktober i Oslo. Vi skal utforske tjenesten Erfaringsrommet på Arbeidsgiverportalen. Har du lyst til å bli med?  Les mer her.

Erfaringsdeling

Vi tror det ligger mye god læring i deling, og oppfordrer dere til å ha lav terskel for å legge dere til som kontaktpersoner i Erfaringsrommet.

Tjenesten tilbyr ikke et ekspertpanel. De som har registrert seg i Erfaringsrommet, tilbyr seg kun å være samtale- og sparringspartnere.

Lukket tjeneste

Erfaringsrommet er en lukket tjeneste for statlige arbeidsgivere. Du må være logget inn for å finne kolleger i staten og for å legge deg inn som kontaktperson i Erfaringsrommet. 

Har du benyttet deg av Erfaringsrommet? Vi vil gjerne høre om dine erfaringer. Send oss gjerne en e-post! 

Les hvordan andre bruker Erfaringsrommet

Oppdatert: 28. september 2022

Fant du det du lette etter?

Det beklager vi!

Hva lette du etter? Bruk gjerne stikkord