Møt oss på HR Norges konferanse på Lillehammer

Vi som jobber med arbeidsgiverstøtte, kompetanseutvikling og ledelse for staten, skal delta på HR Norge sin konferanse på Lillehammer 17. til 19. januar. Kom og snakk med oss om hva vi kan tilby deg i året som kommer!

Gjeng personer
Foto: DFØ
Disse blide menneskene kan du møte og få råd av under HR-konferansen for offentlig sektor på Lillehammer 17. - 19. januar 2023.

HR Norge gjennomfører sitt årlige arrangement for offentlig sektor, og har et interessant program der både tillitsbasert ledelse, bærekraftig kultur, attraktiv arbeidsgiver, fremtidsrettet ledelse og jus står på dagsordenen. 

DFØs egen direktør, Hilde Singsaas, er en av foredragsholderne og hun skal snakke om tillitsbasert styring og ledelse, og hva som skal til for å lykkes med å følge opp tillitsreformen. Se programmet for konferansen:

Her finner du oss på HR-konferansen

Vi som jobber med kompetansetjenester, ledelsesutvikling og arbeidsgiverstøtte for staten i DFØ, vil stå på stand nummer 15 i konferansens utstillerhall. Kom innom oss og hør mer om våre nye tilbud innenfor digitale kompetansetiltak, praktiske verktøy og faglige råd om for eksempel arbeid med tillitsreformen med mer. Vi slår gjerne av en hyggelig prat om: 

  • Nye fagsider på Statens arbeidsgiverportal 
    - Tillitsarbeid i praksis  
    - Kultur for innovasjon og strategiskkompetansestyring 
  • Nye e-læringstilbud på læringsplattformen 
  • Nettverk for jurister og HR-ansatte i staten 
  • Nye tilbud i 2023 innenfor ledelse, HR og styring 

Tips oss også gjerne om hva du ønsker deg mer av på Statens arbeidsgiverportal! 

Vinn en fagprat med Statens arbeidsgiverstøtte!

Statens arbeidsgiverstøtte veileder og gir råd om lov- og avtaleverk for statlige arbeidsgivere og HR.  Kanskje du har noe du lurer på eller ønsker et faglig bidrag på en samling i din virksomhet. På standen kan du vinne et slikt bidrag med Statens arbeidsgiverstøtte hvor dere som virksomhet selv velger et ønsket tema fra arbeidsgiverfeltet.

Kom og besøk oss på vår stand i konferansens utstillerhall.

Bildet viser et kart over hvor du finner oss i utstillerområdet på HR-konferansen. Gå til venstre med en gang du går inn inngangen, så finner du oss i bod nr 15.
HRNorge
Bildet viser et kart over hvor du finner oss i utstillerområdet på HR-konferansen. Gå til venstre med en gang du går inn inngangen, så finner du oss i bod nummer 15.
Publisert: 4. januar 2023 Oppdatert: 5. januar 2023

Fant du det du lette etter?

Det beklager vi!

Hva lette du etter? Bruk gjerne stikkord