DFØ sitt tilbud på Tillitsreformuka - har du fått meldt deg på? 

Tillitsreformuka åpner 11. november. Vi i DFØ har mange arrangementer på uka, og tilbyr ny og oppdatert kunnskap innen styring og ledelse, partssamarbeid og nye arbeidsformer.

Tillitsreformuka 11. - 15. november

Uka arrangeres av DFD og DFØ

Mange organisasjoner og virksomheter deltar

Webinarer, seminarer, kunnskapslunsjer

Opptak fra uka vil du kunne se under hvert arrangement etter at uka er omme (der det gjøres opptak)

Sjekk ut programmet for Tillitsreformuka

I denne saken har vi fremhevet arrangementer som vi i DFØ har på Tillitsreformuka.

Våre arrangementer går under temaene:

  • styring og ledelse
  • partssamarbeid
  • medarbeiderskap og selvledelse
  • nye arbeidsformer og innovasjon

Meld deg på, og del gjerne arrangementene med medarbeidere og ledere i egen virksomhet!

DFØ avholder en rekke digitale kunnskapslunsjer, webinarer, og ikke minst to store hybride seminarer. Hvorfor ikke benytte sjansen til å treffe HR- eller lederkolleger fysisk hos oss på Økern?

Meld deg på arrangementer om styring og ledelse 

I seminaret om tillitsbasert ledelse møter du Utlendingsdirektoratet (UDI) og Bård Kuvaas, professor i organisasjonspsykologi, som deler sin innsikt og sine erfaringer rundt hvordan lede  tillitsbasert. Kom til DFØ sine lokaler på Økern eller følg seminaret digitalt. 

På dette seminaret om lederskap og medarbeiderskap vil DFØ presentere et nytt digitalt kompetansetilbud for ledere og medarbeidere som skal jobbe med temaet.

Statistisk sentralbyrå, Riksantikvaren og Landbruksdirektoratet deler sine erfaringer med liknende arbeid. Jon Fredrik Alfsen, partner i Aider, vil bidra med faglig innhold. Kom til DFØ sine lokaler på Økern eller følg seminaret digitalt. 

Meld deg på denne digitale kunnskapslunsjen og få et innblikk i NAVs arbeid med mål- og resultatstyring og Tillitsreformen.  

Få med deg hvordan dere kan legge til rette for at et team kan prestere på best mulig måte. Hør hvorfor psykologisk trygghet er en betingelse for effektivt teamarbeid. NHH, Høgskolen i Innlandet og Mattilsynet deltar i webinaret og deler sin kunnskap.

Digitaliseringsdirektoratet (Digdir) og vi i Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) har utviklet veilederen «Styre, organisere og samarbeide om sammenhengende tjenester». I denne digitale kunnskapslunsjen får du råd og tips om temaet og hvordan bruke veilederen.

Har du lurt på hvordan kunstig intelligens kan utfordre lederskapet ditt, og hvordan du kan lede med KI på laget? Tale Skjølsvik, professor i teknologiledelse ved Institutt for informasjonsteknologi ved OsloMet, deler sin innsikt i denne digitale kunnskapslunsjen.  

Meld deg på arrangementer om partssamarbeid 

Norsk senter for utvekslingssamarbeid (Norec) og Helsedirektoratet forteller hvordan tillit mellom partene spilte en stor rolle i flytting av virksomhet og sammenslåing av to virksomheter.  

Meld deg på arrangementer om medarbeiderskap og selvledelse 

Hva er medarbeiderskap, og hvordan kan du som medarbeider ta eierskap til dette? Meld deg på denne digitale kunnskapslunsjen å få verktøy du som medarbeider kan bruke i din arbeidshverdag.  

I denne kunnskapslunsjen lærer du mer om hva som ligger i begrepet selvledelse. Hvilke ferdigheter kan du øve på for å bli flinkere til å lede deg selv? Hvorfor er det  behov for mer og bedre selvledelse i offentlig sektor?. Meld deg på å få verktøy du kan bruke i din arbeidshverdag.  

Meld deg på arrangementer om nye arbeidsformer og innovasjon

Å dreie hvordan du jobber, tar tid. Det kan gå adskillig lettere om du har lært nye metoder og måter å gjøre det på. Under Tillitsreformuka kan du delta på to ulike workshops, ett digitalt og to som krever at du møter fysisk.

Læringsverkstedet er en del av en serie som tilbys fra Digdir og DFØ. I denne workshopen kan du kun delta digitalt. OBS: Påmeldingsfrist 7. november!

På drøye tre timer får du gjøre innsiktsarbeid, finne riktig utfordring, utvikle idéer på mulige løsninger, bygge prototyper og presentere løsningsforslag. OBS: Påmeldingsfrist 7. november.

På drøye tre timer får du gjøre innsiktsarbeid, finne riktig utfordring, utvikle idéer på mulige løsninger, bygge prototyper og presentere løsningsforslag. Dette kurset er en gjentakelse av kurset 12. november. OBS: Påmeldingsfrist 10. november.

Publisert: 5. november 2024 Oppdatert: 6. november 2024

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.