Borg bispedømmeråd - seniorseminar

Borg bispedømmeråd søkte om midler innen kategoriene "Større mangfold blant arbeidstakerne og oppfølgning av avtalen om et inkluderende arbeidsliv" og "Arbeid for å forhindre utstøting og tilrettelegge for at arbeidstakere kan fortsette i aktivt arbeid". Prosjektet ble tildelt kr 100 000.

Om prosjektet

Tiltaket var et seniorkurs i regi av Borg bispedømmeråd med faglig assistanse fra Statens pensjonskasse. Målgruppen var våre ansatte mellom 58 – 62 år. De ansatte har kontorplass spredd over Østfold og Akershus fylker. Det var derfor nødvendig å samle de aktuelle deltakere på et hotell med mulighet for overnatting. Det har vært meget gode tilbakemeldinger på nytteverdien av disse kursene. SPK har det faglige innholdet i kursene og har bidratt med forelesere innen helse, økonomi og jus.

Kurset har gått over to dager og alle deltagerne har fått individuell pensjonsberegning.

Med dette kurset ønsker vi å ivareta våre ansatte og oppfordre dem til å stå lenger i tjeneste, samtidig som vi kan gi de nødvendig kunnskap til å forberede pensjonisttilværelsen. Dette kurset er et ledd i arbeidsgivers tilrettelegging for livsfasetilpasset tjeneste. Noe som bidrar til at arbeidstakere kan stå lenger i jobb.

Samarbeid med andre virksomheter

Det er ikke oppgitt samarbeid med andre virksomheter foruten SPK.

Involvering av de tillitsvalgte

De tillitsvalgte har godkjent prosjektplanen

Spredning

Det er ikke oppgitt spredningstiltak for dette prosjektet.

Kontaktperson for prosjektet

Holger Blauhut

Oppdatert: 1. februar 2021

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.